Celkom položek: 
0,    
Cena celkom: 
0.00 €
Deal RSS Feed

Last minute: 8 dní v grécku - sarti

36.50 €
Neplatné
Hodnota
128.00 €
Zľava
72%
Úspora
91.50 €

Ponka ukončená!

  • Last minute: 8 dní v grécku - sarti
  • Last minute: 8 dní v grécku - sarti
1 2
Balík obsahuje:

- 8 dní / 7x ubytovanie v Sarti pre l
osobu v apartmane

Dovolenka v Grécku!

Sarti sa nachádza na severo-východnej časti Grécka  v  2,5 km dlhý Sartiskom  zálive . Táto pôvodne rybárska dedina sa umiesni v horskej oblasti ,  pláž je na rovine  pod  ňou.

Nádherné prostredie pre turistov! Apartmany sú veľmi blízko k pláži, pobrežie  Sarti  patrí medzi najčistejšie v Europe!

Hĺbka vody postupne stúpa,  Môžete kľudne oddychovať,Vaše deti budú v bezpeči na pláži.

Apartmány sú pre , 3 ,4 a 5 osôb.

Termín: 14-21. 09. 2013

K rezervovaniu  ubytovania  pre  2 osoby si  potrebujete zakúpiť 3 kupóny.

V rezervovaní cestovných  lístkov na  autobus, Vám poskytne pomoc „Hotel Szállás” . Cena spiatočných cestovných lístkov je 21.500 Ft/osoba.(to neni povinné!)

O apartmanoch viac na WWWszallas-foglalo.eu

Predpoveď počasia: http://www.accuweather.com/hu/gr/sarti/182619/month/182619?monyr=6/01/2013

V tejto cene je aj daň z cestovného ruchu, a upratovanie .

V Sarti Vám maďarský sprievodca bude odovzdávať ubytovanie.

 

 

Helyszínen igénybevehető fakultatív programok:

 

FAKULTATÍV PROGRAMOK - INDULÁS SARTIBÓL

Fakultatív programjainkat görög partnerirodánk szervezi, ezért az itt felsorolt programok és árak csak tájékoztató jellegűek, pontos információkkal a helyszínen tudnak szolgálni, és ott lehet jelentkezni a programokra.


ATHOSI HAJÓKIRÁNDULÁS
Ár: kb. 28 Euro

Egésznapos hajókirándulás.

Autóbusszal megyünk Ormos Panagias-ba (északra 40 perc), ahol egy 900 fős hajóra szállunk. A hajó több szintes, így nyitott teraszon, félig zárt részben, vagy légkondicionált helyiségben is élvezhetjük az utat. WC, és több büfé is szolgálja kényelmünket. Áthajózzuk az öblöt, és az Athos-hegy lábánál északi irányba fordulva, mintegy 300m-re a parttól, idegenvezetés mellett hajókázunk a kolostorköztársaság lábáig, Ouranopolisig. A partok mentén haladva 8 kolostort csodálhatunk meg.

Ouranopolisban másfél órát töltünk, ahol fürdőzhetünk, vásárolgathatunk, vagy egy tavernáben hűsölhetünk, vagy akár egy toronyba feljutva szép képeket is készíthetünk. Hazafelé a hajóúton zenével, folklórműsorral szórakoztatják a vendégeket.

THESSZALONIKI

Ár: kb. 25 Euro

Egésznapos autóbuszos kirándulás.

Autóbusszal, a Sartitól Északra eső Thessaloniki városába látogatunk. A 120 km-es út során elhaladunk a Narancspart, Ormos Panagias, Nikiti, Gerakini, és számos neves kemping mellett, de a fő érdekességet az ország második legnagyobb városa jelenti majd.

Előszőr a fellegvárból készíthetünk csodás képeket, majd az ország legnagyobb bazilikájába látogatunk be. Utunk során megcsodálhatjuk az Arisztotelész Egyetemet, a Szent György Rotundát, a Diadalívet, a Rézművesek Boldogasszonya Templomot, a Bezeszteni 6 kupolás török bazárt, a Kikötő épületét, a Fehér-tornyot, Arisztotelész szobrát, és végül majd 2 órás szabadidőre nyílik lehetőség, hogy akár Thessaloniki nagypiacát is bejárhassuk.


METEORÁK

Ár: kb. 35 Euro

Egésznapos autóbuszos kirándulás.

Ha Görögországban jár, feltétlenül látni a kell a Világörökség gyöngyszemét! Felejthetetlen, egyedülálló élmény, amit nem pótólhat semmi! Autóbusszal csodás, változatos tájakon haladunk végig. A kirándulás során megtekinthetjük az ókori görögök szent hegyét, az Olympost, Larissánt, Kalambakát. Megpihenünk egy reggelizőhelynél, majd a Tempi-völgyében, ahol egy forrás vizéből meríthetünk, és mielőtt a magas sziklák kolostoraiba látogatnánk, betérünk egy ikonkészítő műhelybe is. Két kolostort belülről is meglátogatunk, melyek teraszairól leírhatatlan szépségű kép tárul elénk!

WATERLAND AQUAPARK

Ár: kb. 32-35 Euro

Waterland 8 km-re található Thessalonikitől. A Tagarades falu közelében épült szórakoztató centrum 150 000 m2 alapterületén medencék, gyermekmedencék, hullámfürdő, hidromasszázs, csúszdarendszerek, kosár és röplabdapályák, öltözők, kávézók, étterem és diszkó található.  A csúszdák és medencék sokasága - ami a 2008-as évben egy kalóztanyával is bővűlt - várja az ide látogatókat. Egy lehetőség arra, hogy a felnőttek is újra gyermekek lehessenek - még ha rövid időre is.


SUNSET TÚRA

Ár: kb.29 Euro,

Az egyik legkedveltebb program, az egésznapos hajókirándulás.

Sarti kikötőjéből indulunk el délelőtt, és Sithonia partjai mellett haladunk végig. A Narancspartnál megállunk egy rövid időre nyílt vízi fürdőzésre, ekkor ugrálhatunk a hajóról a kristálytiszta vízbe és búvárkodhatunk is. Majd továbbhajózunk Diaporos szigetéig, ahol megpihenünk. Itt lehetőség nyílik kagylót, tengeri csillagot gyűjteni illetve fürdőzni. A hazaúton megállunk egy zárt öbölnél, ahol eltöltjük délutáni piknikünket. Sütögetés a kapitánnyal, ebéd és fürdőzés vár ránk, majd a hazúton során a hajón táncos multasághoz lehet csatlakozni! Ha szerencsénk van, delfineket is láthatunk!


AMULIANI HAJÓKIRÁNDULÁS

Ár: kb.22 Euro

Egésznapos hajókirándulás Amuliani szigetére. Sarti kikötőjéből indulunk el a délelőtti órákban, és Sithonia partjai mellett haladunk el. A Narancspartnál megállunk egy rövid nyílt vízi fürdőzésre, amikor ugrálhatunk a hajóról a kristálytiszta vízbe és búvárkodhatunk is. Majd továbbhajózunk Amuliani szigetéig, ahol kikötünk és lehetőség nyílik fűrdőzni, napozni, búvárkodni, kagylót és tengeri csillagot gyűjteni. Másfél órás pihenő után, továbbmegyünk Amuliani városába, ahol egy-két órás szabadidőnkben ebédelhetünk vagy sétálhatunk a városban. A hajóút során nem ritkán delfin csapatok követik a hajót, így közelről is megcsodálhatjuk ezeket az állatokat. A hazaúton a hajón táncos multasághoz lehet csatlakozni, amikor megtanulhatjuk a görög szirtaki tánc lépéseit is!


TORONEOS

Ár kb. 25 Euro

Egésznapos hajókirándulás (kis buszozással).

Autóbusszal indulunk Sithonia nyugati oldalára. Neos Marmarasban szállunk hajóra, amivel a toroneosi öblöt szeljük át. Pefkohoriban megpihenünk, majd partraszállva megcsodálhatunk egy csodás települést a Kassandrán. Továbbhajózva érjük el a félsziget csücskét, ahol fürdőzhetünk, vagy akár különböző vízi sportokat is kipróbálhatunk. A hazaindulás előtt a kapitány megvendégel bennünket  a hajón egy szerény edbéddel. A hazaúton rövid pihenőt tartunk a Teknősbéka-sziget mellett, ahol nyílt vízi fürdőzésre van lehetőség, lehet ugrálni a hajróról, úszni, búvárkodni.


ÖSZVÉRTÚRA

Ár: 
kb. 27 Euro

Közel négy órás csavargás a közeli dombokon Christossal, a falu legvidámabb, legszeretetreméltóbb emberével! Szamár háton megmutatja a rejtett erdei ösvényeket, a környékre való legszebb kilátást, és egy családias piknik keretében megvendégel bennünket saját készítésű házi Tsipouró-jával (törkölypálinka)!


SÉTAKOCSIKÁZÁS SARTIBAN

Ár: kb. 25 Euro

2010 nyarán új programmal bővült a fakultatív kirándulások széles skálája, idén kipróbálhatjuk Sartiban a sétakocsikázást is. A 40 perces út során megnézhetjük Sarti óvárosát vagy akár a naplementében kocsikázhatunk a tengerparton is. Az útvonalat mi választhatjuk meg, kocsisunk szívesen elkalauzol minket bármerre.


GÖRÖG EST - ZENÉVEL, VACSORÁVAL, TÁNCOSOKKAL

Ár: kb. 27-35 Euro

Zenés, táncos, remek hangulatú vacsoraest. 

Több táncos, különböző tájellegű táncot mutat be, és megismertet bennünket a helyi hagyományokkal. A vacsora mellé korlátlan borfogyasztás is jár, amely gondoskodik róla, hogy bátorságunk is megjöjjön ezeket a különös lépéseket kipróbálni! A tűztánc elengedhetetlen kelléke az estnek, és a vendégeket is megtréfálják a művészek!


BÚVÁRKODÁS

Ár: kb. 45 Euro 

Sartin nagy hagyománya van a búvárkodásnak. Akik már próbálták, azok biztos nem hagyják ki, akik pedig még nem, azoknak itt a nagy lehetőség, hogy elkalandozzanak a tenger varázslatos vízalatti birodalmába. Ebben a helyi búváriskola profi oktatói lesznek segítségükre. Részletes programajánlat a helyi búvár központban. 


NARANCSPART

Ár: kb. 6 Euro 

 Transzfer a Narancspartra.

A közeli csodaszép, méltán híres parton tölthetünk el pár órát napozással, fürdőzéssel, felejthetetlen környezetben. A partszakaszt sok helyi is látogatja, de vannak akik akár egész nyárra sátrat állítanak.

Dôležité informácie

Po kliknutí na tlačítko kúpim si vyberte spôsob platby. V objednávkovom formulári je veľmi dôležité uviesť presne: meno a priezvisko, doručovaciu adresu, kontaktné telefonné číslo a emailovú adresu. Fotografie sú ilustratívne.

Podmienky využitia

S kupónom tu zakúpeným nemáte žiadne iné starosti, len ho uhradiť. Termín dodania tovaru je max. 20 dní od právoplatne uzatvorenej zmulvy, t.j. pre platbu bankovým prevodom po obdržaní platby na náš účet, pre platbu dobierkou pri potvrdení objednávky dodavateľom . Temín dodania tovaru je max 20 dní, ale my sa neustále snažíme dodaciu lehotu skrátiť. Zásielku Vám doručíme kuriérom, ktorý Vás bude kontaktovať na Vámi udanom telefonnom čísle, ohľadne termínu doručenia zásielky.

Hodnotenie:          

Szallasfoglalo

www.szallas-foglalo.eu